středa 25. března 2015

Parkinsonici se smovey zaplnili cvičební sál na maximum

Dnes jsme s kolegyní Péťulkou opět zavítali za našimi dobře známými parkinsoniky do "Sámovky", kde již dva měsíce společně cvičíme za zvuku vibračních kruhů smovey, které nám všem dělají dobře, jak po těle tak i na duši. A ani dnes tomu nebylo jinak.


Ačkoli máme v zásobě 20 párů smovey, dnes nám pro všechny nadšené cvičence nestačily (asi 30 cvičících) a opakovala se situace, která nastala v začátcích našeho působení ve Vršovicích, kdy jsme měli jen deset cvičebních pomůcek na dvacet parkinsoniků. A po pravdě ani ve cvičebním sále už nezbylo žádné místečko navíc. A tak se nabízí otázka, co bude dále? Velmi nás těší, že je takový zájem o toto cvičení a že jeho popularita neustále stoupá. Pokud bude pěkné počasí, můžeme jít cvičit na čerstvý vzduch i do parku. Bude-li však počet zájemců o cvičeni dále vzrůstat, nezbude nám, než hledat ještě větší prostory pro případ, že nastane špatné počasí.


V každém případě za týden opět "na cvičenou". Budeme zase "smůvit":-)

Ještě si dovolím krátký komentář k poslední fotografii, na níž je stočená karimatka zasunutá do dvou smovey, což je dílo jednoho šikovného parkinsonika. Chválíme jeho kreativitu:-)



Žádné komentáře:

Okomentovat