středa 23. dubna 2014

Zápisky nejen z posilovny 2-4-2014: Workshop ve firmě Marvinpac v Říčanech-Jažlovicích











 

Začátkem dubna proběhl v prostorách firemního fitness studia, které slouží pro zaměstnance firmy Marvinpac (packaking & copacking solutions), úvodní cvičební workshop, který měl seznámit zejména „kancelářské“ pracovníky s možností využití závěsného systému pro cvičení s vlastním tělem. Fitness studio je slušně vybavené s ohledem na využitý prostor. Nachází se zde běhací pás, boxovací pytel, žebřiny se závěsným systémem a podložky na cvičení. O vše se zapřičinili ředitelé firmy Jan Vrátil a Jan Pavlík, kteří považují cvičení za alfu a omegu úspěchu výkonné a expandující firmy. Vždyť pan Jan Pavlík se mnou spolupracuje již 4 roky.

Většina zvídavých spolupracovníků si tak mohla okusit na vlastní „kůži“ cvičení s vlastním tělem na závěsném systému, který klade důraz zejména na hluboký stabilizační systém páteře, jenž je klíčový při předcházení bolestí zad v důsledku statického přetěžování během práce u PC a při jízdě autem.

Po necelém měsíci jsem se dnes ve firmě Marvinpac zastavil, abych se ujistil, že pracovníci poctivě cvičí, vyzvedl fotografie z workshopu (některé přikládám k textu) a předběžně předjednal skladbu dalšího workshopu, který bude zaměřen na vstupní fitness diagnostiku a cílené řešení potencionálních problémů s pohybovou soustavou „kancelářských“ pracovníků.


Žádné komentáře:

Okomentovat